Arriba + VOLEI, el primer programa de televisió del vòlei català

El nou espai posat en marxa per la Federació Catalana de Voleibol repassa l’actualitat del vòlei català, així com portar als espectadors noves mirades a través d’entrevistes, reportatges i reptes pels espectadors.

La Federació Catalana de Voleibol continua treballant amb l’objectiu d’expandir el voleibol català pel major nombre de canals possible. Fruit d’aquest propòsit, l’ens federatiu, juntament amb el Diario SPORT, estrenen avui a les 20 hores un nou programa en format audiovisual dedicat a repassar l’actualitat del nostre esport, anomenat ‘+ VOLEI’.

L’espai farà difusió del vòlei català mitjançant un format que permetrà arribar a un públic molt divers, ja sigui a través de la web del Diario SPORT i el seu canal de YouTube, així com a les diferents xarxes socials del mitjà i de la Federació Catalana de Voleibol.

Pel programa passaran tots els protagonistes que conformen el vòlei català: jugadors, entrenadors, àrbitres, directius, i també aficionats i apassionats d’aquest esport. Tant el voleibol com el volèi de platja tindran cabuda en aquest nou programa, que té com a objectiu expandir mitjançant els nous canals els actors del vòlei a Catalunya.

A la primera emissió de +VOLEI es podrà gaudir d’una xerrada sobre la situació actual del vòlei català entre Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, i Joan Vehils, director del Diario SPORT. També es podrà gaudir dels preparatius corresponents al Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials, que tindrà lloc del 26 al 28 de març a Olot. Els espectadors també tindran el seu protagonisme, ja que podran participar en els reptes que presenti el programa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt