Arriba la ‘Festa del Vòlei Aleví’ el proper 27 de maig a Igualada

Els joves de 10 i 11 anys amants del vòlei ja tenen un dia gran per poder marcar amb una creu en el calendari. El proper dissabte 27 de maig es celebrarà a Igualada una festa del vòlei per a, concretament, la categoria aleví. L’activitat, organitzada per la Federació Catalana de Voleibol, és pensada com una festa de cloenda de la temporada que, a més, comptarà amb obsequis per a tots els participants.

El sistema de joc és senzill: es tracta d’una activitat oberta a tothom que vulgui participar-hi, que comptarà amb un màxim de 72 equips d’entre 4 i 6 jugadors cadascun. El certamen comptarà amb dues fases: una primera que començarà a les 9 del matí amb grups de 4 equips i partits de 10 minuts de duració. Està previst que la primera fase finalitzi a les 11:30 h, on es produirà un descans de mitja hora per a tots els participants. A partir de les 12 h es disputarà la segona fase reagrupada per nivells, que comptarà amb grups de 3 equips i tindrà una durada de 12 minuts cada partit. La cloenda de l’activitat està programada pels voltants de les 15 h.

El preu de la inscripció de cada equip és de 20 euros, i inclou l’assegurança, els drets de participació, un Kinder Welcome Pack i medalles per a tots els participants. L’activitat és desenvoluparà de forma íntegra al pavelló del complex esportiu de Les Comes.

Des de l’ens federatiu es vol posar en valor el treball que realitzen cada any els joves jugadors de vòlei catalans. En aquest sentit, animem als clubs, escoles i pares que estiguin interessats en acudir a l’activitat perquè inscriguin als infants i gaudir així d’una gran jornada de voleibol.

Les inscripcions ja són disponibles en aquest enllaç i seguiran obertes fins el proper divendres 26 de maig, el dia abans del gran esdeveniment.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top