Arriba el primer clínic de la temporada amb el ponent Enrique Pisani com a protagonista

El proper dijous 8 de desembre arriba la primera activitat formativa dirigida als entrenadors de voleibol, amb la celebració del primer clínic de la temporada 2016/17. Les instal·lacions de Les Naus de Sabadell acolliran al llarg de tot el dia una completa ponència a càrrec del prestigiós tècnic argentí Enrique Pisani.

La completa ponència, titulada “Tècnica, tàctica i moviment”, es durà a terme durant tot el dijous de la Puríssima Concepció, quedant dividit el clínic en diverses parts on es tractarà la relació entre els principis de joc, els principis tècnics, la preparació física i els principis  de moviment en diversos contextos, tot buscant els estadis d’iniciació i desenvolupament cap a l’alt rendiment. Així, la primera hora i mitja de clínic serà de caire teòric, començant a darrera hora del matí i durant tres hores de la tarda la part pràctica de l’activitat.

Enrique Pisani es un veterà entrenador argentí de voleibol internacional, expert en biomecànica i que acumula una gran experiència havent dirigit a lligues de gran prestigi como la d’Argentina, la de Bèlgica, Itàlia i fins i tot havent-hi estat seleccionador absolut de Bèlgica.

Les xerrades són gratuïtes per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors, emplenant el full d’inscripció, mentre que els interessats en participar, i que no estiguin col·legiats, hauran de fer efectiu el pagament de 15€ per tal de participar-hi en l’activitat.

FULL D’INSCRIPCIÓ

PÒSTER ALTA RESOLUCIÓ

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top