Escalfa motors la tercera edició del Campionat Provincial amb la novetat de la categoria juvenil

La Federació Catalana de Voleibol realitzarà els dies 2, 3 i 4 de gener de 2017 el Campionat Provincial de Voleibol. Repetint les exitoses edicions celebrades els dos darrers anys a Olot i Valldoreix, on lluny dels resultats esportius el Campionat Provincial va servir per a recuperar una activitat històrica de l’ens federatiu català, oferint durant les dues jornades de competició grans dosis de voleibol i germanor entre els equips participants, comencen els preparatius en l’organització de la tercera edició.

El Campionat Provincial de Voleibol és una activitat emmarcada dins el pla de desenvolupament del nostre esport a les províncies, amb l’objectiu de la FCVb d’expandir-se, difondre i promocionar el voleibol arreu del territori. Amb aquesta fórmula, s’assenta doncs al calendari d’activitats de la FCVb una activitat existent dècades enrere i que permet visualitzar i donar entitat a les diferents divisions territorials, i detectar també, on és necessari remarcar el treball de promoció per enfortir la creació de nous clubs.

L’activitat, encara amb seu a determinar, tindrà novament com a protagonistes per tercer any consecutiu les categories cadet i infantil, tant masculines com femenines, amb la novetat enguany de la categoria juvenil, en una activitat emmarcada dins les concentracions i entrenaments de les seleccions catalanes, veient-se aquestes reforçades en les seves bases de detecció de talents, i que hagin pogut passar per alt els seleccionadors catalans.

Repetint el sistema de competició de l’edició de 2016, els equips participants en cada categoria es formaran a partir d’una divisió territorial dels clubs, i que des de l’Àrea Tècnica de la FCVb s’informarà puntualment. Així, en les categories femenines hi participaran un total de 6 equips, mentre que a les masculines, ho faran 4.

En breu, els clubs rebran tota la informació corresponent sobre el III Campionat Provincial de Voleibol, així com el sistema de formació d’equips, entrenaments previs al torneig, així com designació de seleccionadors dels equips que hi prendran part en aquesta segona edició del campionat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top