Arriba el II IWISC amb la presència de Maribel Zamora

Aquest proper dijous, 21 de setembre, es celebra a les instal·lacions de Foment del Treball (Via Laietana 32 de Barcelona) la segona edició de l’IWISC “International Women in Sport Congress”, que té com a objectiu establir un espai d’intercanvi d’experiències, de bones pràctiques i de coneixement en primera persona en el món de la dona i l’esport.  

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, participarà a la taula rodona de ‘Federacions’, juntament amb Sara Massini, secretaria general de l’ENGSO i Núria Ortilles, coordinadora d’Acció Social de la Federació Catalana d’Activitas Subaquàtiques. Un debat en femení que ens aproparà als projectes específics per millorar i facilitar la carrera esportiva en les dones. A més, Zamora també parlarà del projecte GAP Women.  

Aquest esdeveniment internacional on es debatrà al voltant dels reptes que afronta l’esport femení compta amb els testimonis d’esportistes i entitats de nivell mundial, com Amaya Valdemoro, Gemma Mengual o Patry Jordan, entre d’altres, que tractaran temes com la ‘maternitat’, la importància la ‘representació i la implicació de les dones en els mitjans de comunicació i la publicitat’, o el ‘present i el futur dels directius en el món de la gestió esportiva: claus de l’èxit, formació’. 

La Federació Catalana de Voleibol compta amb 10 inscripcions per a assistir al congrés, acte de benvinguda, taules rodones, restauració durant tota la jornada i cerimònia de lliurament de premis. Pel que us convidem a participar d’aquest esdeveniment.  

Podeu fer la inscripció a https://ufec.typeform.com/iwisc-2023-cat o bé enviar un mail a premsa@fcvolei.cat abans de demà a las 19 hores.  

Tota la informació de l’IWISC aquí

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt