Arriba el desenllaç de la Lliga Hivern Vòlei Platja amb la disputa de les finals

La platja d’Arenys de Mar serà testimoni aquest dissabte de la celebració de les finals de la segona edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Des de primera hora del matí l’activitat serà frenètica amb la celebració de la darrera jornada de competició en la segona fase de la Primera Divisió, tant masculina com femenina, així com en el campionat de Segona Divisió.

En la Primera Divisió de la Lliga d’Hivern estan en joc encara les posicions entre els sis primers d’ambdues categories de cara a definir les tres eliminatòries pel títol de campió, tercera posició i cinquena plaça del campionat. Així, en categoria masculina arriba a la darrera jornada Aguilà-Roxlo-Roca com a invictes amb quatre victòries, per davant de Serra-Jarque-Rovira (3-1), i Sánchez-Soler i Bagán-Tarrés (2-2). Mentre que en categoria femenina arriba a la última jornada liderant la segona fase de competició la parella formada per Maria Palet i Carla Alocén, invictes amb quatre victòries, per davant de Meche Arends-Marta Galceran (3-1) i Judith Querol-Mar Saló (2-2), amb molt per decidir en la última jornada a disputar-se a primera hora de dissabte.

Pel que fa a la Segona Divisió molt a decidir encara en totes dues categories que afrontaran les eliminatòries finals d’una exitosa segona edició en la que han participat fins a trenta-dos equips dividits entre la categoria femenina (16) i la masculina (16).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt