Arriba a Sant Esteve Sesrovires el segon entrenament de seleccions catalanes menors

El Pavelló Municipal de Sant Esteve Sesrovires acollirà aquest diumenge a la tarda el segon entrenament de seleccions catalanes de menors. En aquest segon entrenament ja hi prendran part les quatre seleccions, les dues cadets dirigides per Alberto Toribio i Adrián  Fiorenza, que duran a terme la segona sessió de la temporada, i el debut aquesta temporada pel que fa a les dues seleccions infantils. Unes selecciones infantils que comptaran amb nous seleccionadors.

La selecció infantil femenina estarà dirigida per l’argentí Xavi Perales, actualment entrenador de l’equip infantil del CVB Barça i amb un gran currículum esportiu a les seves espatlles, amb etapes a Superlliga femenina i com a seleccionador de Costa Rica. Pel que fa a la selecció infantil masculina, en aquesta primera sessió d’entrenament serà Sergio Fernández qui dirigeixi el primer entrenament amb el suport d’Alberto Toribio. Fernández, actual entrenador de l’equip infantil del CV Baix Llobregat i del sènior del mateix club que milita a Primera Catalana, supervisa tota la branca masculina del club i serà aquesta la seva primera experiència en seleccions catalanes.

El Consejo Superior de Deportes (CSD) va confirmar la passada setmana que el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques es celebraria a finals d’abril, amb seu encara per determinar. Catalunya, que va aconseguir tres dels quatre títols en joc a Valladolid, treballa mes a mes per ajustar la llista definitiva que hauria de representar el nostre voleibol en els quatre equips catalans.

Llista de convocats Segon Entrenament SSCC

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top