Arrenca la tretzena edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez

Des d’aquest dijous fins al diumenge 18 de setembre, el DSV CV Sant Cugat organitza el 13è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez.

En l’edició de 2016 hi participaran un total de 14 clubs, 44 equips i més de 500 jugadores. Com a clubs estrangers hi competeixen el Pallavolo Tor Sapienza d’Itàlia i el DSV Brondby Volleyball Klub de Dinamarca, que s’estrena en la competició. De fora de Catalunya hi jugaran quatre entitats: el Feel Volley Alcobendas, l’AD Voleibol Rivas, el Getxo Voleibol i el Dragons Voleibol Moralzarzal, estrenant-se aquest equip madrileny al torneig vallesà. També hi competiran vuit clubs catalans. A banda del DSV CV Sant Cugat, també ho faran el CVB Barça, el CV Vall d’Hebron, el CV Esplugues, el CV Sant Boi, el Vòlei Sant Esteve, l’AE Carles Vallbona Granollers i el Voleibol Sant Just. La principal novetat després de molts anys d’absència és la participació del CVB Barça, que ho farà en totes les categories.

Un any més, les categories que estableix l’organització són la d’infantil i cadet amb 16 equips participants cadascuna i la juvenil amb 12 conjunts en total. Cada equip jugarà un mínim de quatre partits, i s’hi jugaran un total de 107 al millor de tres sets. Les finals de les tres categories es jugaran diumenge a les 12 hores. Un dels moments més emotius del torneig és la tradicional presentació oficial de tots els equips, en un acte que es farà dissabte, a les 18 hores, al Pavelló Municipal PAV3.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt