‘Aquest és un bon començament per arribar a unes olimpíades’, Daniela Andreu

La Daniela Andreu té 14 anys i juga al cadet de Primera Catalana del CV Premià de Dalt. Ella no va estar convocada des de l’inici per les concentracions de les seleccions catalanes, però la van veure jugar a la Superlliga Junior i la van convidar. Només porta dos entrenaments amb les possibles jugadores que formaran part de la selecció catalana cadet però el seu somni és participar en unes olimpíades, com el seu pare ho va fer en bàsquet, i creu que l’hagin cridat a les proves ‘és un bon començament per aconseguir-ho’.

La Daniela és central i veu ‘com a mínim complicat’ acabar formant part de la selecció perquè ara mateix entrenen en aquesta posició 8 jugadores i li han explicat que també ‘hi ha una noia central a la selecció espanyola que no pot venir als entrenaments’. Per ara està gaudint de l’experiència en la que reconeix que ‘hi ha molt de nivell’. Ella, en particular, creu que podria aportar a l’equip bloqueig i molta actitud ‘sóc d’animar quan les coses van malament’.

Per ara, la Daniela vol aprofitar els entrenaments ‘perquè estic aprenent molt, tothom sap el que ha de fer i t’ho expliquen molt bé’. A més, es sent molt a gust amb les companyes que l’han acollit ‘molt bé i és com si les conegués de tota la vida’. La jove jugadora farà tot el possible per formar part de la Selecció Catalana cadet femenina que participarà al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top