Aquest cap de setmana Torneig Ciutat de Lleida CECELL BBVA

El CECELL organitza aquest proper dissabte el Torneig Ciutat de Lleida CECELL BBVA, que servirà per donar la benvinguda a la nova temporada. Per segon any consecutiu el club comptarà amb la col·laboració del Banc BBVA per al desenvolupament del campionat, on hi participaran totes les jugadores del club lleidatà d’entre 12 i 18 anys.

Els equips base del CECELL disputaran aquest dissabte una nova edició del Torneig Ciutat de Lleida CECELL BBVA, on hi participaran també tres equips del Club Voleibol Vall d’Hebron. Així, es podrà veure en acció a les noves plantilles dels equips infantils, cadets i juvenils de les dues entitats.

El torneig començarà a les 9 del matí i a finalitzarà a les 19’30 hores amb l’entrega de trofeus. Per acabar l’acte es disputarà el partit de categoria sènior entre l’Alpicat Vòlei Ass. I l’equip juvenil A del CECELL. Aquest serà el segon torneig que disputen els equips del CECELL a mode de pretemporada després del que es va celebrar el passat dia 9 de setembre. En aquella ocasió el torneig va ser solidari fent un recapte de 140 kg de menjar per al Banc d’Aliments i per la bona acollida que va tenir s’ha decidit tornar a repetir l’experiència en el torneig d’aquest cap de setmana.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top