Almería, destí de CV Sant Pere i Sant Pau i CV Sant Martí per afrontar el Campionat Espanya juvenil

El CV Sant Pere i Sant Pau i el CV Sant Martí debuten demà al Campionat d’Espanya juvenil masculí en el que hi prendran part els vint-i-quatre millors equips de l’estat espanyol en un torneig que per segon any consecutiu tindrà lloc a Almería.

Novament Almería es seu del campionat en la seva trenta-novena edició i on el Mintonette Almería, organitzador del mateix, va resultar vencedor l’edició passada. Fins a terres andaluses es desplacen el campió i subcampió de Catalunya amb la intenció de superar la primera fase de grups i trobar-se entre els dotze millors conjunts que lluitarien per l’accés a les places d’honor de la competició.

El campió de Catalunya, CV Sant Pere i Sant Pau, va quedar enquadrat al Grup F del campionat, compartint grup amb el campió gallec del Voleibol Dumbría, el subcampió valencià de l’UBE L’Illa Grau i el clàssic en aquesta competició, Postres Reina Caravaca. Exigent primera fase pel conjunt entrenat per Alek i Vlado Stevovski que tractaran d’estar entre els dos primers classificats de grup i així obtenir la classificació a disputar les places del primer al dotzè del campionat. Els tarragonins debuten demà al migdia (13:00 hores) davant el conjunt murcià, tancant la primera jornada a les 20:00 del vespre, enfrontant-se al campió gallec.

Per la seva banda, al CV Sant Marti de Paco Fernández li va correspondre el Grup C del torneig, tenint com a rivals en aquesta primera fase a cvleganes.com, campió de la Comunitat de Madrid, CV Pórtol mallorquí i el Rio Duero San José de Soria. Els barcelonins debuten a primera hora de dimecres (9:00) davant el campió madrileny en un primer duel entre els a prior favorits a fer-se amb la primera plaça de grup. A la tarda (16:00) serà el Rio Duero San José el rival dels catalans, mentre que tancaran dijous a primera hora la fase de grups de la primera fase del campionat enfrontant-se als mallorquins del Restaurant S’Amagat-CV Portol.

El Campionat d’Espanya juvenil masculí es podrà seguir per la xarxes socials sota el hashtag #CEJMAlmeria a més de pel marcador on line al servei dels aficionats que oferirà al llarg de tot el torneig l’organitzador en aquest enllaç, http://bit.ly/233JOva

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top