Alberto Toribio dirigeix, de nou, la selecció espanyola sub-18 en el seu camí a l´europeu

La selecció sub-18, dirigida per Alberto Toribio, està concentrada a Palència des del passat 26 de setembre preparant el campionat WEVZA que es disputarà a principis de gener. Tres jugadors catalans i un tècnic acompanyen a Toribio en aquesta nova oportunitat amb la selecció espanyola de menors.

Luke Belda, Xavi Fresquet i Iker Álvaro són els tres jugadors catalans que formen part de la concentració permanent de la Real Federación Española de Voleibol a Palència i que participaran sota les ordres d’Alberto Toribio amb la selecció. L’altre català que forma part de la delegació espanyola és Albert Iricibar com a team manager. Iricibar havia estat membre del cos tècnic del programa GET Blume femení juntament amb Alberto Toribio. Completarà el cos tècnic Eduardo Berenguer.

El WEVZA sub-18 es disputarà a Palència mateix del 4 al 8 de gener i hi participaran les seleccions de França, Bèlgica, Holanda, Alemanya i Portugal. El primer partit de la selecció espanyola serà el mateix dia 4 amb la selecció francesa. A diferencia d’altres campionats WEVZA, aquest és classificatori per al proper Campionat d’Europa. El primer classificat aconseguirà una plaça directa, mentre que els quatre següents passen a la següent fase. Espanya haurà d’evitar la sisena plaça, única que deixaria sense possibilitats a l’equip espanyol de participar a l’europeu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top