Presentació oficial del CV Sant Adrià amb nous projectes a la vista

El Club Voleibol Sant Adrià va fer aquest dissabte a la tarda la presentació oficial dels set equips d’aquesta temporada 2019-2020. El club del Besòs, que ha celebrat aquest any el desè aniversari, afronta a partir d’ara un nou projecte esportiu de creixement on volen que l’entitat esdevingui un referent a la ciutat.

Els més de 70 membres que formen l’entitat van participar en aquest acte que es va desenvolupar al Poliesportiu Municipal Marina Besòs davant un nombrós públic assistent format per familiars, amics i simpatitzants del club. Un a un tots els equips van anar sortint a pista per rebre el merescut aplaudiment, i es va fer un passadís amb tots els integrants de l’entitat per rebre a les més petites, integrants de l’equip aleví i infantil, que van gaudir d’un moment màgic al descobrir la nova mascota dels equips, un pop.

El director tècnic del club, Alejandro Pérez, va explicar a tots els presents el nou projecte esportiu del qual dir que és ‘ambiciós i il·lusionant’ i que té l’objectiu de fer del club un referent tant a nivell català com, sobretot, a Sant Adrià del Besòs, on volen formar part activa del teixit esportiu socioeducatiu i cultural de la ciutat. A l’acte també hi van assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i la presidenta del Club Voleibol Sant Adrià, Itziar Toro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top