6 equips catalans disputaran 4 finals de les Copes d´Espanya de Valladolid i Guadalajara

Els equips catalans tornaran, com a mínim, amb 6 podis de les Copes d’Espanya que es disputen a Valladolid i Guadalajara. Al campionat aleví i infantil, que es juga a la capital val•lisoletana són 5 els equips catalans que demà disputaran una de les finals, dues d’elles, a més, entre equips de Catalunya. A Castella la Manxa, només el Sant Cugat ha arribat a una final, en categoria cadet femenina 1.

Demà a les 12, el pavelló Pisuerga de Valladolid, viurà les finals de la Copa d’Espanya aleví i infantil. Seran 5 els equips catalans que participin en un d’aquests partits, i segur que en dos enfrontaments serà un equip català el que pugi al més alt del podi, ja que tots dos equips provenen de Catalunya. Per un costat, a la categoria infantil femenina 1, el DSV CV Sant Cugat Primera i el CV Vall d’Hebron, lluitaran per endur-se el títol de campiones. En aquesta categoria, també estaran entre els 10 millors equips l’AE Carles Vallbona, que jugarà per la cinquena plaça, mentre el CV Esplugues ho farà per la novena plaça.

A la categoria infantil femenina 2, la gran final que es disputarà també a les 12 del migdia, serà entre dos equips catalans, el CV Premià de Dalt i el CVB Barça Verd. Tots dos buscaran pujar al més alt del podi per tornar a casa amb el títol de campiones. Entre els 10 primers també estaran el Sant Cugat vermell, que juga per la setena posició, i el Sant Cugat negre que ho farà per la novena. Per últim, Valladolid viurà també com el CV Esplugues A lluita per ser el campió de la categoria aleví femenina 1. En aquest cas, les del Baix Llobregat s’enfrontaran a l’equip local, Maristas Inmaculda.

Pel que fa a la Copa d’Espanya cadet i juvenil que té lloc a Guadalajara, només el Sant Cugat A jugarà una final, serà en la categoria cadet femenina 1. L’equip del Vallès s’enfrontarà al Colegio San Ignacio en la lluita pel títol de campió de la competició. En aquesta mateixa categoria, el CV Vall d’Hebron s’ha classificat per disputar el setè i vuitè lloc a la classificació. Altres equip que quedaran entre els 10 millors classificats a les seves categories són el Sant Cugat vermell, l’Esplugues B i el Sant Cugat Plata A en categoria cadet. A la lliga juvenil femenina 1, el CECELL Lleida i el CV Esplugues A, disputen demà la novena i desena posició.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top