Barcelona 3 Securitas i Diputació de Tarragona campions provincials juvenils

Primera jornada de Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de categoria juvenil que ha finalitzat amb Barcelona 3 Securitas i Tarragona Diputació de Tarragona com a campions de la jornada. Des de primera hora del matí el pavelló de Sant Pere i Sant Pau ha acollit als més de 140 esportistes desplaçats per l’ocasió i a un públic entregat que ha omplert en tot moment les grades cooperativistes.

El matí ha transcorregut amb la fase de grups, mentre que per la tarda s’han anat decidint les posicions finals. En categoria femenina, amb sis equips en competició ( 3 de la demarcació de Barcelona), han disputat la final Barcelona 3 Securitas i Lleida Score. Les barcelonines s’han imposat amb un clar 2 a 0. Per la tercera quarta posició han lluitat Barcelona 2 Score i l’Ajuntament de Tarragona, sent les primeres les vencedores i, per tant, les que han pujat al tercer calaix del podi. Per últim, Barcelona 1 Vichy Catalan ha acabat en cinquena posició i Girona Reprosa en la sisena.

Pel que fa al quadre masculí, la flamant campiona ha estat la selecció local de la Diputació de Tarragona, després de vèncer a Girona Wilson en un partit més que emocionant que s’ha acabat decidint en un ajustat set de desempat. La tercera i quarta plaça han estat per Barcelona Vichy Catalan i Lleida Wilson, respectivament.

A l’entrega de premis han assistit el senyor Joan Plana, representant territorial de Tarragona de la Secretaria General de l’Esport; Elisa Vedrina, regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona; Alfonso Periáñez, president del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que han fet entrega a tots els jugadors d’una medalla commemorativa del campionat.

Les graderies del pavelló cooperativista ha estat en tot moment plena de gent animant a les diferents seleccions, el que ha creat un gran ambient i ha suposat una motivació extra per als jugadors. Tot el campionat, a més, es pot seguir via streaming a través de la pàgina de youtube de la Federació Catalana de Voleibol (youtube.com/Voleicatala) i a través del marcador online habilitat a la pàgina de l’ens federatiu català.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top