2ª Fira de l’Esport Federat Català aquest diumenge a Arc de Triomf

La UFEC organitza aquest diumenge a l’Arc de Triomf de Barcelona la segona edició de la Fira de l’Esport Federat Català amb la participació de les més de 40 federacions esportives catalanes, entre les quals hi serà present la Federació Catalana de Voleibol amb un stand per segon any consecutiu, i repetint la gran experiència de l’any passat a Castelldefels.

Coneixes tota l’oferta esportiva que hi ha a Catalunya per als més petits? Vols que els teus fills practiquin esport però no sabeu quin triar? Doncs el proper 25 de maig tens una cita a FESCAT2014! Vine a passar un dia en família a la 2a Fira dels Esports Federats!

La zona de l’Arc del Triomf de Barcelona (Passeig Lluís Companys) serà l’escenari, el proper 25 de maig, de FESCAT2014, la Fira dels Esports Federats. Des de les 10 h fins les 18 h podeu gaudir, en un mateix indret, de més de 40 esports! L’entrada és gratuïta!

Mentre els vostres fills podran provar els més de 40 esports que hi seran presents a l’Arc de Triomf, les diferents federacions us donaran tota la informació que vulgueu saber d’aquests esports.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top