28 equips catalans participen a la Copa España amb un gran balanç final.Títols per CECELL i Vallbona

Els dies 27, 28 i 29 de desembre Guadalajara va acollir per tercer any consecutiu l’exitosa Copa d’Espanya, competició que organitza la RFEVB i que aquest 2015 ha batut tots els rècords de participació amb un total de 182 equips, entre els quals fins a 28 equips catalans van desplaçar-se fins la localitat castellano-manxega per a disputar el torneig.

La Copa d’Espanya va estar dividida en aquesta edició en set competicions diferents per a les categories infantil i cadet, en categoria masculina, i en femenina, dividida en tres nivells en categoria cadet, i dos nivells infantil.

Els resultats finals dels conjunts són del tot satisfactoris, destacant-ne en el balanç final els títols assolits pel CECELL Lleida en la categoria infantil 2, i l’AE Carles Vallbona Granollers en la categoria cadet 2 derrotant en la final al CVB Barça Blau, la tercera posició del CVB Barça en la categoria infantil 1 i el subcampionat del CVB Barça en la categoria cadet 1. Fins a Guadalajara també van viatjar conjunts d’aquests mateixos clubs, el CV Vall d’Hebron, campió en la passada edició de la categoria cadet 1 i vuitè en aquesta ocasió, el CV Premià de Dalt, el CV Olot i el CV Sant Cugat.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top