199 jugadores candidates per formar part de les Seleccions Catalanes

Aquest diumenge es va celebrar la segona convocatòria de jugadores infantils i cadets per buscar les integrants de les Seleccions Catalanes que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Prop de 200 jugadores, de fins a 31 clubs diferents, van formar part d’aquesta concentració on hi col·laboren entrenadors i tècnics dels diferents clubs.

La primera convocatòria va ser el passat 17 de novembre, amb les jugadores de primera divisió infantil i cadet. Fins a 91 esportistes en van formar part, 48 en categoria infantil i 43 en categoria cadet. La segona convocatòria va ser aquest passat diumenge, amb la participació de 108 jugadores, 46 en categoria infantil i 62 en categoria cadet. En total 199 esportistes que busquen arribar a formar part de les Seleccions Catalanes.

Els clubs que han tingut representació en aquestes convocatòries són: CV Vall d’Hebron, AE Carles Vallbona, CV Barberà, CN Sabadell, Balafia Vòlei, CH Bordils, Voleibol Sant Just, CV Premià de Dalt Maresme, CECELL Lleida, EIC, CV Sant Fruitós, CEV L’Hospitalet, CV Vilassar, CV Lloret, CV Olot, CV Rubí, CV Sant Gervasi, Jaume Callís, CV Monjos, CV Dolors Mallafré, CV Vilanova, CV Sant Pere i Sant Pau, SC Sarrià, CV Sant Pere Pescador, CV Martorell, Club Voleibol Sant Cugat, CV Terrassa, SAFA Gavà, CV Arenys i CV Ametlla.

La propera convocatòria serà aquest proper diumenge, 1 de desembre, a les instal·lacions de la Blume. En aquest cas serà convocatòria tancada femenina, tant infantil com cadet, i hi ha convocatòria oberta masculina en les dues categories. Les convocatòries s’aniran succeint fins al mes de junt quan es tancaran els equips cadets amb 14 convocats i els infantils amb 12, que seran els esportistes que defensaran Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es celebrarà a Valladolid l’última setmana de juny.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top