11è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja

Nova Icària acull l’11ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. L’onzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona escalfa motors per a l’inici de l’activitat que es durà a la tradicional seu d’aquesta competició anual, la platja de la Nova Icària de Barcelona. Dins el programa de projecció internacional la Federació Catalana de Voleibol celebra aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, un torneig on les millors parelles del Circuit Català de Vòlei Platja s’enfronten a les parelles convidades d’altres nacionalitats.

L’edició de 2014 del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja porta sota el braç l’homologació del torneig per part de la Confederació Europea de Voleibol (CEV), dotant encara més si cap, d’interès per a les parelles internacionals que hi prendran part en aquesta edició.

Un torneig que va proclamar vencedors en l’edició de l’any passat als andorrans Geni Da Silva-Christian Salvador i la parella provinent de la República Txeca, Rehackova-Kvaplova i que per aquesta edició celebrarà les finals diumenge 21 setembre a partir de les 19:00 hores.

BUTLLETÍ FINAL DEL TORNEIG (Resultats finals)

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top