Nova formació per entrenadors amb Bep Llorens i Juan Diego García

La Federació Catalana de Voleibol organitza una nova acció formativa dirigida als entrenadors de voleibol. Es tracta d’un doble clínic formatiu en el que participaran alguns dels millors entrenadors femenins espanyols: Bep Llorens, entrenador de l’Avarca de Menorca de la Superlliga femenina, i Juan Diego García, entrenador del Sanaya Libby’s La Laguna de la Superlliga femenina i tècnic de la Selecció Espanyola absoluta femenina. A més, la jornada de diumenge comptarà amb la participació de Pascual Saurín, seleccionador espanyol femení i entrenador del Gran Canaria Urbaser, subcampió de la Lliga Iberdrola.

Dissabte 14 de maig serà el torn de Bep Llorens, que parlarà de l’Educació emocional en el voleibol explicant el cas pràctic del seu club i com la treballen en totes les categories per aconseguir un major rendiment dels grups. La formació tindrà lloc a la Sala Museu de la Federació Catalana de Tennis, situada al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, de 11 a 14 hores.

Diumenge 15 de maig, Juan Diego García desenvoluparà, a les instal·lacions de la Blume, un clínic pràctic sobre el balanç del bloqueig i la defensa en el voleibol femení actual, que aplica en el seu equip i que tants èxits li està donant, tenint en compte l’estil de joc del seu equip i els resultats obtinguts. El clínic finalitzarà amb una taula rodona on, a banda de Juan Diego García, també participaran Pascual Saurín i Miguel Fuente, responsable del programa GET Blume, per debatre sobre el model presentat per García. Aquesta formació serà de 10 a 13 hores.

Bep Llorens ha estat semifinalista de la Lliga Iberdrola aquest 2022 amb l’Avarca de Menorca, però com a primer entrenador també ha estat subcampió de la Copa de la Reina el 2014 i el 2020, i campió de la Supercopa el 2020. A més, com a segon entrenador va ser campió de la Lliga Iberdrola al 2011 i al 2012. Per la seva banda, Juan Diego García, ha tingut un resultats impressionants aquesta temporada amb el Sanaya Libby’s La Laguna amb qui ha aconseguit ser el campió de la Copa de la Reina, subcampió a la CEV Challenge Cup i campió de la Lliga Iberdrola.

Tant Llorens, com García, com Saurín, son entrenadors de la Superlliga femenina i han aconseguit posicionar els seus equips entre els quatre primers de la classificació aquesta temporada, en el cas de Juan Diego, a més, arribant a una final de competició europea. Les inscripcions per poder assistir als dos clínics, que formen part de la col·legiatura d’entrenadors,  ja estan obertes tant per dissabte com per diumenge. La formació s’haurà de validar posteriorment omplint el formulari corresponent a la plataforma moodle.

INSCRIPCIONS BEP LLORENS (DISSABTE)

INSCRIPCIONS JUAN DIEGO GARCÍA (DIUMENGE)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top