I Congrés Internacional de Voleibol a Catalunya

La Federació Catalana de Voleibol organitza els propers 9 i 10 de setembre el primer Congrés Internacional de Voleibol amb l’objectiu de seguir promocionant aquest esport i millorant la formació de tots els agents implicats. El Congrés tindrà lloc a l’Hotel Catalonia Ramblas i serà gratuït per a tots els assistents (amb inscripció prèvia).

L’acte inaugural, que es celebrarà divendres a les 16 hores, donarà el tret de sortida a un seguit de xerrades, conferències i taules rodones amb presència de ponents nacionals i internacionals que abordaran diferents temàtiques relaciones amb els tres grans eixos de l’esdeveniment: Vòlei dona, entrenadors i àrbitres.

El Congrés serà un punt de trobada i de reflexió sobre el voleibol actual amb una visió internacional. Pel que fa a Vòlei dona, coneixerem l’experiència de dues dones relacionades amb l’elit del voleibol i el vòlei platja que ens explicaran les seves experiències personals i la importància i evolució del lideratge femení en l’esport. Entrenadors internacionals, de voleibol i de vòlei platja, ens oferiran diferents visions de la pràctica esportiva actual, d’on venim i cap a on anem. Pel que fa a l’arbitratge, a més de celebrar-se la reunió anual del col·legi català d’àrbitres, també es gaudirà de ponències amb els màxims referents europeus de l’arbitratge i de tallers per millorar en aquest entorn.

La participació en les diferents xerrades i ponències serà gratuïta però serà necessària inscripció prèvia. Properament s’informarà de l’obertura de les inscripcions, així com dels ponents i dels horaris concrets de cada conferència. A més, l’assistència al congrés servirà per validar la formació continua dels entrenadors.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt