Cara i creu dels equips catalans a la Superlliga

Debut amb victòria del Barça Voleibol

El Barça Voleibol de Fredinson Mosquera ha debutat amb victòria en el seu retorn a la Superlliga masculina. Els blaugrana han guanyat a casa de l’UBE L’Illa Grau per 2 set a 3, el que permet a l’equip sumar els primers punts i situar-se a mitja taula en un inici de temporada esperançador de cara a complir l’objectiu de la temporada, la permanència.

Tot i començar cedint el primer set als castellonencs en un clar 25-16, el Barça Voleibol va saber reposar-se i capgirar el marcador, gairebé literalment, per endur-se el segon parcial per 16-25. De nou, canvi de papers en el tercer, tot i que amb un joc més ajustat dels blaugrana que aconseguien arribar als 19 punts. Amb 2 parcials en contra, els de Fredinson Mosquera van tornar a la pista per forçar el set de desempat amb un quart parcial excel·lent en el que deixaven el rival a 15 punts. La igualtat del partit també va quedar reflectida al cinquè set que es va tancar a favor dels barcelonistes amb un 14-16.

Amb aquest resultat, el Barça Voleibol tanca la primera jornada a la màxima categoria del voleibol espanyol en setena posició, i amb els dos primers punts a favor. El següent partit el disputaran com a locals aquest proper cap de setmana, diumenge a les 12:30 hores al Parc Esportiu del Llobregat, amb el Voleibol Almoradí, equip que desprès de perdre el primer partit amb el CV Melilla ocupa la onzena posició.

Derrota del DSV CV Sant Cugat

D’altra banda, el DSV CV Sant Cugat ha finalitzat el primer partit a la Lliga Iberdrola amb derrota a casa de l’IBSA CV CCO 7 Palmas, per 3-0 (24-14/24-22/25-22). L’equip de Rafa Ruiz finalitza així la primera jornada en novena posició i amb la vista posada en la propera jornada que disputarà com a local amb l’Avarca de Menorca, dissabte a les 16 hores al Pavelló Municipal de Valldoreix.