Els equips de Primera Nacional inicien la competició

Un total de 20 equips catalans inicien aquest cap de setmana la competició a Primera Nacional, tercera divisió del voleibol espanyol. Tant en categoria masculina com femenina formen part del grup de B, amb un total de 12 equips per grup. En categoria femenina el grup es completa amb equips balears, mentre que un equip canari tanca la categoria masculina.

A Primera Nacional femenina hi ha 9 equips catalans: Sant Boi Baix Motor, CECELL Lleida, Voleibol Sant Just, Ramón Soler CEV L’Hospitalet, CH Bordils, Barça CVB, DSV CV Sant Cugat, CN Sabadell i Premià de Dalt Maresme. I els tres equips balears són el CVS U Energia Sóller, el Garden Hotels Mallorca Voley i el Melchor Mascaró CV Manacor.

Tant l’equip de l’Hospitalet com el de Premià de Dalt són les noves incorporacions a la categoria, provinents de primera divisió catalana. En el seu debut a la categoria de bronze del voleibol espanyol s’enfrontaran al Voleibol Sant Just, primer classificat en el moment de finalitzar la competició al març, i al Melchor Mascaró CV Manacor, nou equip balear a la categoria, respectivament.  El CN Sabadell també viatjarà a les illes aquest cap de setmana per enfrontar-se a un altre desconegut del grup, el Garden Hotels Mallorca Volley.

Pel que fa a la resta de partits seran derbis entre equips catalans. Per un costat el Sant Boi Baix Motor debutarà a casa amb el CECELL Lleida, diumenge a les 10 del matí; el CH Bordils viatjarà a les balears per iniciar la temporada a casa del CVS U Energia Sóller, dissabte a les 16 hores; i el Barça CVB rebrà al DSV CV Sant Cugat, també dissabte a les 16 hores.

En categoria masculina son onze els equips catalans en el grup de Primera Divisió Nacional. Després de l’ascens del CEVOL Torredembarra a Superlliga 2, els equips catalans són: Barça Voleibol, AE Volei Manresa, CV Sant Martí, AE Aula, CV Roquetes, CV Monjos, CV Encamp, Rodi Motor Balàfia Lleida, CV Olot, CV Barberà i CN Sabadell. Per completar els 12 equips, també forma part del grup el Cinseros Alter VB canari. L’equip català que viatja aquesta primera jornada a Tenerife és el CV Olot, que s’enfrontarà al Cisneros Alter VB dissabte a les 19 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top