Torredembarra acull aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Aquest cap de setmana es disputa a la platja de la Paella de Torredembarra l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour. A més, com en tot el circuit es disputarà de manera paral·lela el campionat Open FCVb femení i masculí al llarg de dissabte, i el mixt diumenge. 

A Torredembarra les parelles inscrites al Vichy Catalan Volei Tour buscaran aconseguir els últims punts que els permetin arribar a la gran final de campionat, que es disputarà el primer cap de setmana de setembre a Empuriabrava. Dissabte, es disputarà la ronda prèvia del torneig i diumenge, les millors vuit parelles, lluitaran per pujar al més alt del podi.

D’altra banda, tots aquells que vulguin gaudir d’una jornada d’esport i platja, en un marc incomparable, com la platja de la Paella, poden inscriure’s al torneig Open FCVb de caràcter amateur. Dissabte es disputarà el campionat per parelles masculí i femení, i diumenge serà el torn del torneig mixt. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol o bé, el mateix dia, a la platja una hora abans de començar la competició.

Les inscripcions al Vichy Catalan ja estan tancades i es podrà veure sobre la sorra de la platja de Torredembarra algunes de les millors parelles d’aquest esport en l’àmbit català i espanyol. Les grans finals es disputaran diumenge, la femenina a partir de les 18 hores i la masculina a les 19 hores. Tot seguit es realitzarà l’entrega de premis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt