Sagrera-Linares i Martínez-García triomfen en la platja de Castelldefels

Castelldefels va acollir al llarg d’aquest cap de setmana la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 amb triomf final de Jordi Sagrera i Ramon Linares, en categoria masculina, i de les multi campiones de Catalunya, Carla Martínez-Marta García.

El torneig masculí va tornar novament a oferir grans dosis d’igualtat i espectacle en una prova en la que es van acabar imposant Jordi Sagrera i Ramon Linares, vencedors d’una final inèdita davant els tarragonins Carles Mora-Javier Naya, en la que totes dues parelles van arribar des de la fase prèvia de dissabte, completant així un torneig impresionant. Els campions a Castelldefels van disputar la final en eliminar a semifinals a la parella formada per Sergi Ten i Gerard Aguilà, després de l’expulsió d’aquest en el segon set de l’encontre. Mora-Naya, per la seva banda, van classificar directes a la final després de que Lluis Badosa i Agustín Correa no poguessin disputar l’accés a la final per un problema a última hora personal del gironí. El podi final de la categoria masculina va quedar desert per incompareixença de les dues parelles que havien de disputar la final pel tercer i quart lloc.

Carla Martínez i Marta García van tornar a assaborir les mels d’un triomf en una prova del Vichy Catalan Volei Tour repetint la victòria assolida a Vilanova i la Geltrú. Martínez-García van derrotar en la final a Sandra Campo i Nuria Comí, provinent de la prèvia de dissabte tarda i que van arribar a la gran final en vèncer a semifinals a Rebeca Fernández i Virginia Carmona, que en aquesta ocasió no van poder pujar una setmana més al tercer calaix del podi en detriment de les joves Judith Querol-Laura Alcalde, vencedores del tercer i quart lloc i que també provenien com les finales Campo-Comí de la prèvia de dissabte tarda. Les campiones de Catalunya en categoria Sub’21 van sumar el triomf i van penjar-se la seva primera medalla d’aquest Circuit Català 2016.

Castelldefels va retre homenatge als vencedors d’una prova que va concloure amb l’entrega de premis a la qual van assistir el Regidor de Governació de l’Ajuntament de Castelldefels, Jordi Planell, el Regidor d’Esports, Fernando Cerpa, així com el Director de Competició, Joaquim Ventura.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt