CVP Arenys, a tocar les semifinals del Campionat d’Espanya cadet de Vòlei Platja

Gran actuació dels dos equips del CVP Arenys al Campionat d’Espanya de clubs cadet de Vòlei Platja finalitzant en ambdós tornejos en una magnifica cinquena plaça, quedant-se a un pas de les semifinals del campionat i de la possibilitat de lluitar per les medalles.

Lura Buján, Belén Belda, Irene Bará i Marina García van començar de forma espectacular el campionat, sumant victòries des de Segona Ronda i avançant fins a Quarta Ronda del quadre final del torneig. Les catalanes van derrotar a EMD Daganzo madrileny per 2-1, a RGC Covadonga 2-0, arribant al partit decisiu des del quadre de vencedors per classificar a semifinals. Esperava el màxim favorit, el CV Majadahonda madrileny, qui va vèncer a les catalanes 0-2 i va proclamar-se campió d’Espanya. Al CVP Arenys encara li restava una segona oportunitat d’arribar a lluitar pel podi del campionat, però el CV Sóller balear va apartar d’aquesta opció a les catalanes, derrotant-les al tie-break, finalitzant d’aquesta forma la seva participació a Dumbría en una gran cinquena posició.

Camí amb més ensurts en canvi per a l’equip masculí del CVP Arenys que van integrar Xavier Pérez, Joan Font, Toni Sáez i Oriol Pinell. Els catalans van finalitzar també en cinquena posició, però van haver d’avançar des del quadre de perdedors en debutar amb derrota al tie-break a Segona Ronda davant el Sant Joan d’Alacant. Victòries davant ADV Miguelturra i el CV Oleiros, van permetre als nois del CVP Arenys jugar-se la classificació per a semifinals davant el conjunt amfitrió del Dumbria. Només el tie-break va barrar el pas als joves jugadors del CVP Arenys de lluitar pel podi del Campionat d’Espanya de clubs en categoria cadet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt