Tot a punt per a la quarta prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Cambrils

És a punt de començar la quarta prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, que aquest cap de setmana es trasllada fins a la localitat tarragonina de Cambrils. Per segona setmana consecutiva, els esportistes es reuniran a la platja per gaudir del bon temps, així com del millor voleibol del territori català en aquesta disciplina. Les 25 millors parelles de Catalunya competiran, des de primera hora de dissabte, per a coronar-se vencedor a la Platja del Regueral.

En aquesta ocasió, tots els aspirants tractaran de fer-se amb una prova que l’any passat va caure del costat de Puri – Kliokmanaite, en categoria femenina, i Reñé – Jiménez, en la masculina, els actuals campions del circuit català de vòlei platja, que varen aconseguir la victòria final a Badalona. En el bàndol femení hi haurà una nova parella guanyadora ja que, en aquesta ocasió, les vencedores de l’any passat no s’hi han apuntat degut a compromisos personals.

La gran final, retransmesa a través de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) tindrà lloc a partir de les 18 hores, amb la disputa del partit femení, mentre que, seguidament, serà el torn del bàndol masculí. Un cop finalitzada la prova, el circuit descansarà durant dues setmanes, fins el pròxim 27 i 28 de juliol, amb la celebració del certamen de l’Hospitalet de l’Infant.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt