Cinc equips catalans aporten esportistes al Preeropeu Sots-15

Fins a cinc equips catalans compten amb jugadors i jugadores que formaran part, durant l’agost i setembre, de la Concentració 2025, un cicle tecnificació per a esportistes Sots-15. El Club Natació Sabadell Vòlei, el CEVOL Torredembarra, el CV Sant Cugat, el CV Premià de Dalt i el CV Esplugues aportaran joves atletes que conclourà amb la participació del WEVZA classificatori pel Campionat d’Europa del pròxim gener de 2025.

La concentració es desenvoluparà entre el pròxim 11 d’agost i el 1 de setembre a Guadalajara. En categoria masculina només han estat escollits dos jugadors dels setze que optaven a la crida: Álex Pozzato, del Club Natació Sabadell Vòlei, i Roger Monzó, del CEVOL Torredembarra. Pozzato ha quedat tercer classificat en el Campionat d’Espanya de Voleibol en aquesta campanya amb el seu club i, a més, ha guanyat l’Or del CESA amb la selecció catalana infantil, junt amb el també seleccionat Roger Monzó.

D’altra banda, en categoria femenina, fins a 4 jugadores de tres clubs catalans diferents han rebut la crida de la RFEVB per a participar en aquest programa de tecnificació: Inés Van Mulders i Anna Xifré, del CV Sant Cugat; Queralt Terradas, del CV Premià de Dalt i Abigail Sted, del CV Esplugues.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt