El CV Arenys i el CV Prat, nous equips de Superlliga Masculina 2

Dos equips catalans formaran part, la pròxima temporada, de la categoria de plata del voleibol espanyol masculí. Després d’una gran i llarga temporada a la Primera Divisió Nacional, el Club Voleibol Arenys i el Club Voleibol Prat, els dos primers classificats del Grup B, han aconseguit plaça per a competir a la Superlliga Masculina 2, on jugaran juntament amb el Club Natació Sabadell Vòlei, el Barça Voleibol i el Club Voleibol Roquetes.

Els conjunts catalans, presidits per Albert Ferran i Helena Rigol, respectivament, han acabat en primera i segona posició, places que permeten als equips ascendir la pròxima temporada a la categoria de plata del voleibol espanyol. En la categoria masculina no hi ha hagut fase final aquesta campanya, ja que no ha existit equip que organitzés l’esdeveniment. D’acord amb les normes de competició s’ha regulat la classificació final de la competició, assignant-se així les places d’ascens, on hi han tingut cabuda ambdós equips catalans.

Fa només uns dies que els dos equips catalans tenien com a data límit per assolir o desistir de la plaça que amb tant d’esforç i patiment havien obtingut dins la pista durant nou mesos de competició. Segons ha pogut saber la Federació Catalana de Voleibol, ambdós conjunts han dut a terme el pagament corresponent a la inscripció dins la Superlliga Masculina 2, fet que els converteix, a tots els efectes, en equips de la categoria de plata.

La pròxima temporada, la segona màxima categoria del voleibol espanyol tindrà a cinc equips catalans masculins en competició: el CV Arenys, el CV Prat, el CNS Vòlei, el Barça Voleibol i el CV Roquetes. També hi competirà el Nou Art Torredembarra, que durant aquesta campanya ha jugat els seus encontres en el Grup C, juntament amb els equips valencians, murcians i andalusos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt