Maribel Zamora visita les seleccions catalanes abans del Campionat d’Espanya

Aquesta tarda, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, acompanyada del Gerent Esportiu de l’ens federatiu, Óscar Novillo, ha visitat a les quatre seleccions catalanes que preparen, des del passat dissabte, el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA), que tindrà lloc a Valladolid dintre de només uns dies, del 27 al 30 de juny.

La màxima responsable del voleibol català no ha volgut deixar passar l’oportunitat de saludar i desitjar tota la sort del món als més de 50 joves esportistes que formaran part de les quatre seleccions catalanes la setmana vinent a Valladolid. Zamora ha volgut recordar als jugadors que ‘els esportistes s’han de centrar en gaudir de la competició i l’experiència, i no els resultats, ja que la pressió, si n’hi ha recau en els entrenadors”. El gerent esportiu, Óscar Novillo, també ha volgut tenir unes paraules cap al grup, just abans d’entonar al uníson el crit de guerra d’aquest col·lectiu: Catalunya AÚ!.

Les quatre seleccions catalanes (infantil masculí i femení; i cadet masculí i femení) es troben concentrades al Centre Català de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat des del passat dissabte amb entrenaments de doble sessió, preparant el que ha de ser un gran esdeveniment. Està previst que, dimecres a primera hora del matí, els grups participants al CESA es desplacin fins a Valladolid amb l’objectiu d’arribar el més lluny possible en la competició.

En el passat Campionat d’Espanya de Seleccions, Catalunya va aconseguir pujar tres cops al podi amb un or, dos bronzes i una cinquena plaça de l’edició de 2023. L’infantil masculí va ser l’únic dels quatre equips que va aconseguir tornar a casa amb una medalla daurada, mentre que el cadet masculí i femení varen poder entrar a la lluita per les medalles amb un valuós bronze. Finalment, l’infantil femení, tot i un torneig complicat amb grans seleccions rivals, va situar-se entre les cinc millors de la seva categoria, demostrant així el gran talent que hi ha en el voleibol a Catalunya a qualsevol edat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt