El Titans Vòlei Sant Cugat arrenca la seva segona temporada amb 18 equips

La ciutat de Sant Cugat del Vallès duu a terme la primera presentació d’equips de la temporada 2024-2025. Es tracta del Club Esportiu Sant Cugat Titans, que per a la campanya que està a punt de començar disposarà de fins a divuit equips (Escola Titans, Iniciació, Infantil Escolar, Cadet Escolar, Infantil Masculí, Infantil Femení Groc, Infantil Femení Blau, Juvenil Femení, Juvenil Masculí i Màsters).

A l’acte de presentació per aquesta pròxima temporada hi varen assistir l’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Josep Mª Vallès; la regidora d’esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Núria Escamilla; el president de la Coordinadora d’Entitats Esportives, Joan Carles Sada; i en nombre de la Federació Catalana de Voleibol, Àngel Sanchis, a qui se li va fer entrega d’una samarreta del club per a la presidenta de l’ens federatiu, Maribel Zamora.

De cara a la temporada 2025-2025, el Titans Vòlei Sant Cugat té previst tancar tota la línia masculina, arrencant des de l’infantil fins al sènior en competició, i poder comptar així amb pràcticament una vintena d’equips en les diferents lligues organitzades per la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt