CV Andorra i CV Sant Cugat, nous Campions de Catalunya

El cap de setmana ha deixat a dues entitats com a nous Campions de Catalunya de Voleibol. A més de la disputa de la Final de Campions, varen jugar-se tres Fases Finals, celebrades a Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Llinars del Vallès. El CV Andorra, a Quarta Divisió Sènior Femenina; el CV Sant Cugat, a 2ª Divisió Cadet i a 2ª Divisió Juvenil, han aconseguit unes victòries amb les quals han coronat una gran temporada.

4ª Divisió Sènior Femenina

Quatre equips es plantaven a la Fase Final pel Campionat de Catalunya de l’última de les categories sènior femenina: el CV Cerdanyola Blanc, el Club Voleibol Llinars del Vallès, el CV Andorra i el CV Frederic Mistral Vermell. Diumenge a primera hora tenien lloc els encontres que definirien els finalistes. L’equip amfitrió, el CV Llinars, derrotava al CV Cerdanyola per 1-3, després de remuntar un primer parcial en què es va veure superat pel seu rival. D’altra banda, el CV Andorra va controlar en pràcticament tot moment el CV Frederic Mistral, a qui va superar també per 3-1 i, d’aquesta forma, se citava amb el CV Llinars a la gran final. En el partit decisiu, tot i ser igualat de principi a fi, el CV Andorra va saber mantenir la calma en els moments decisius de l’encontre, podent obtenir així el campionat després de tancar el matx per 3-0.

2ª Divisió Cadet Femenina

Sis equips competien entre INEF i Valldoreix per tal d’aconseguir coronar-se Campiones de Catalunya en la seva categoria. El DSV CV Sant Cugat U i el Barça CVB Blau esperaven a les semifinals com a primers classificats dels seus grups, mentre que, en la fase prèvia, quatre equips havien d’enfrontar-se per tal de continuar avançant. El CV Reus superava per 1-3 a l’AVA Ametlla Groc, remuntant un encontre que va començar de cara per a les de l’Ametlla del Vallès. D’altra banda, el Barça CVB Grana, deixava a zero al CV Premià de Mar, aconseguint una plaça entre els quatre millors. En el partit per aconseguir medalles, el CV Reus superava per 1-3 al Barça CVB Blau, i el DSV CV Sant Cugat U donava un cop de puny sobre la taula i vencia al Barça CVB Grana. En la gran final, que va tenir lloc a primera hora de la tarda de diumenge, el conjunt local, el DSV CV Sant Cugat U, superava còmodament al CV Reus per 3-1 i es proclamava Campió de Catalunya de la seva categoria.

2ª Divisió Juvenil Femenina

Pugna per part de sis conjunts d’arreu de Catalunya per sortir campió de Catalunya de la 2ª Divisió Juvenil Femenina. A les pistes d’INEF, el CV AVAP Girona va superar durant el matí de dissabte a l’AVA Ametlla Groc per 0-3, mentre que el CV Reus es desfeia del CV Vall d’Hebron Groc pel mateix resultat, guanyant-se així una plaça a les semifinals amb CV Sant Cugat i Barça CVB. El conjunt santcugatenc es va creuar amb el CV Reus en la penúltima ronda, a qui va superar per 3-0, mentre que el Barça CVB Blau va superar pel mateix resultat al CV AVAP Girona, tenint així un duel català clàssic a la gran final, que tindria lloc a Valldoreix diumenge. En l’encontre decisiu pel títol, el CV Sant Cugat es feia amb els dos primers parcials, abans de la reacció de l’equip blaugrana que forçava un quart set i creia amb la remuntada. En aquest quart set, però, les jugadores del CV Sant Cugat no van perdonar i, amb un set molt seriós, van tancar el partit per 3-1, proclamant-se així Campiones de Catalunya de la seva categoria.