El CV Sant Andreu presenta els seus equips en el seu primer any a la Federació

El Club Voleibol Sant Andreu va presentar aquest passat dissabte, a l’Institut Príncep de Viana de Barcelona, els seu vuit equips federats, amb la companyia d’una grada plena de familiars i amics. El club del barri barceloní, és la primera vegada que participa a la competició de la Federació Catalana de Voleibol i ho ha fet per la porta gran.

El club, que porta els colors blau i groc del barri que els acull, Sant Andreu, té un total de 8 equips entre les categories infantil i amateur. Així compta amb un infantil, dos cadets, un juvenil i un sènior a la branca femenina, i un cadet i un júnior a la masculina, a banda de l’equip mixt de categoria amateur. LA seva entrada a la federació de voleibol, doncs, ha estat amb un total de 105 llicències, 72 de les quals femenines i 33 de masculines. El Sant Andreu, a més compta amb 22 equips de lliga escolar repartits als centres educatius del barri.

A la presentació de l’acte van assistir el president de l’entitat, Raül Jimenez; Sara Salguero i Marina Sánchez, coordinadores del CV Sant Andreu; David Paredes, conseller d’esports del districte; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt