El DSV CV Sant Cugat vol refermar la tercera plaça amb la visita del Santa Cruz Cuesta Piedra

Partit enigmàtic el que li espera demà al DSV CV Sant Cugat en la Lliga Iberdrola. El conjunt del Vallès Occidental s’enfronta, demà dimecres, al Santa Cruz Cuesta Piedra, penúltim classificat de la competició en el partit corresponent a la jornada 19 de la màxima categoria del vòlei espanyol. De la mateixa forma que en la primera volta, es preveu que l’encontre es decideixi per petits detalls, que seran els que marcaran el devenir del partit.

Just abans de començar la jornada número 18, a només 5 del final de la lliga regular, el DSV CV Sant Cugat es troba en tercera posició, amb 31 punts, empatat amb el CV Tenerife Libby’s La Laguna. Un mínim de dues victòries per 3-0 o 3-1 i la no consecució de punts per part dels perseguidors (Heidelberg, Cajasol o Kiele) permetria a l’equip català classificar-se per al ‘play-off’ de forma matemàtica abans del final de la lliga regular.

Enfront estarà el Santa Cruz Cuesta Piedra, un dels equips que ha aconseguit l’ascens per jugar la Lliga Iberdrola aquesta temporada i que compta amb la catalana i ex Blume Berta Palau a les seves files. El conjunt canari arriba amb bones sensacions a l’encontre davant les catalanes, ja que va aconseguir la victòria per 3-1 el passat dissabte en el derbi contra el CV Sayre CC la Ballena. Per la seva banda, les noies de Rafa Ruiz buscaran continuar amb la dinàmica positiva de les últimes setmanes, que les han fet consolidar-se com un dels conjunts més regulars de la competició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt