Jornada clau per decidir els grups de promoció de la 1ª Divisió sènior

Cap de setmana ple d’emocions pels equips que competeixen a la 1ª Divisió sènior catalana, tant en categoria masculina com la femenina. Amb només una jornada restant per finalitzar la primera fase, alguns clubs es troben en plena lluita amb d’altres per poder ser, dintre d’unes setmanes, dins el grup de promoció per pujar de categoria.

Cal recordar que, només els 4 primers classificats de cada grup i categoria accedeixen al grup de promoció, mentre que, els 4 restants, s’endinsen dins el grup de permanència per tal de ser part, un any més, de la 1ª Divisió sènior.

A la Lliga Barnadental 1ª Divisió sènior femenina, fins a cinc equips pugnen per aconseguir ser una de les entitats que formaran part del grup de promoció. En el Grup A, el CV Gavà és l’equip que marca el tall amb 22 punts, un més que el CV Esplugues ‘B’ i dos menys que el CV Sant Boi. A l’altre Grup, el Nou Art Torredembarra es troba dos punts per sobre el CV Barberà, cinquè classificat amb 17 punts.

D’altra banda, al Grup A de la 1ª Divisió sènior masculina, l’FS Castellar i el Club Inefc Lleida lluitaran per l’última plaça disponible al grup de promoció, ja que només un punt separa ambdues entitats. En l’altre grup ja hi són totes les places establertes, a excepció de la tercera i la quarta posició, que es decidiran a l’última jornada a causa de l’empat que hi ha actualment entre el CV Salou i la GET Blume.

Una carambola en els resultats podria deixar fora alguns equips que a hores d’ara són dins del grup de promoció, i donar entrada a d’altres que es troben en el de permanència. Aquest cap de setmana, en alguns pavellons d’arreu de Catalunya, es decidirà el futur dels equips de la categoria més elevada del vòlei català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt