La Lliga d’Hivern arriba a l’equador amb la seva tercera prova

La Federació Catalana de Voleibol dona el tret de sortida a 2024 amb la celebració de la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. L’esdeveniment, enfocat només a les categories de menors i a la mixta, tindrà lloc aquest dissabte 20 de gener a les instal·lacions del CEM Tennis Vall d’Hebron.

Aquest proper cap de setmana podria donar-se un fenomen inusual, ja que, en cas de victòria, Bárbara Anento i Florian Eickhold sumarien tres victòries consecutives en la categoria mixte or, quedant-se més a prop de la victòria final.

En la resta de categories, tant de menors com en la de mixte plata, la relació de guanyadors ha estat diferent, propiciant així una major competitivitat entre tots els esportistes. Les inscripcions per apuntar-se al primer esdeveniment de 2024 restaran obertes fins aquest mateix dijous a les 12 hores.

Des de l’inici de la competició el passat novembre, un total de 113 parelles s’han donat cita al CEM Tennis Vall d’Hebron per competir en les categories de menors i mixtes, demostrant així que, ni tan sols el fred atura als amants del vòlei platja de cara a continuar preparant-se per l’estiu, amb la celebració del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt