La segona prova de la Lliga d’Hivern mixta i de menors ja té guanyadors

Aquest passat dissabte 16 de desembre s’ha disputat la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. L’esdeveniment, que comptava amb pràcticament una seixantena de parelles apuntades, va ser un èxit tant per a jugadors com acompanyants, els quals esperen amb ànsia la propera jornada, que tindrà lloc a finals de gener de 2024.

En la categoria mixta, on s’hi varen donat cita un total de 24 parelles, el binomi format per Bárbara Anento i Florián Eickhold, en categoria or, van tornar a coronar-se com a campions com ja fessin el passat novembre. En la categoria de plata, Jordi Molina Sánchez i Laura Navarro González varen endur-se la victòria final després d’una gran i apassionant jornada de competició.

D’altra banda, en la branca de menors, les parelles masculines i femenines varen presentar-se a primera hora del matí per gaudir del vòlei platja en una matinal assolellada al CEM Tennis Vall d’Hebron. En categoria Sots-15, Inés Ríos i Núria Coll, del CV AVAP varen endur-se la victòria en la final femenina; mentre que, en el bàndol masculí, Martí Galceran i Cristian Sánchez, de l’Associació de Voleibol de l’Ametlla del Vallès, van ser els campions de la segona jornada. Els Sots-17 i Sots-19 masculins, Kai Erickson i Damien Raksanyi, del Beach Club Esportiu el Péndulo, varen superar a tots els seus rivals, mentre que, en l’apartat femení, Berta Meulas i Joana Morató, del CV Vilassar de Mar, van coronar-se com a guanyadors.

Durant el transcurs de la competició també va tenir lloc la Competició d’Iniciació, un certamen ideat per als clubs de vòlei platja que disposen de grups d’entrenament i que, a partir d’ara, vulguin iniciar-se en l’àmbit competitiu d’aquesta disciplina. La tripleta formada per Eric Bermúdez, Nil Novo i Júlia Estapé, del Beach Club Esportiu el Péndulo, va fer-se amb la victòria final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt