El CV Vall d’Hebron aconsegueix la seva primera victòria de la temporada

Tard o d’hora, però havia d’arribar la victòria. Probablement era el que pensava el primer equip del CV Vall d’Hebron, que després de sis jornades era cuer de la classificació a Superlliga Femenina 2 amb només dos punts, sumats en el desempat contra el CV Esplugues i el CAEP Soria. En la setena jornada, l’equip entrenat i presidit per David López, va fer valer les bones sensacions de les darreres jornades per imposar-se 3-0 al Ramón Soler CEV L’Hospitalet davant la seva afició i sumar la seva primera victòria de la temporada.

El partit començava amb un intercanvi de cops per part d’ambdós equips, que es temptejaven sobre la pista per veure qui era capaç d’aguantar millor les arremeses del rival. Amb un esforç en alt grau per part de l’equip local, que era capaç de cometre menys errors i més encerts que el rival, el CV Vall d’Hebron posava un petit avantatge en el marcador que el Ramón Soler CEV L’Hospitalet no era capaç d’escurçar, fent-se així amb el primer set per 25-19.

El segon parcial va ser el més igualat de tot el matx, i podia haver caigut de part dels dos equips. Per una banda, el CV Vall d’Hebron va incrementar el nombre de serveis directes, fent-ne un total de cinc; mentre que el Ramón Soler CEV L’Hospitalet va fer fins a onze punts mitjançant les seves atacants, sobretot les puntes i amb un bon bloqueig en defensa. Al final, l’equip local va saber mantenir la temprança necessària en els moments més tensos del partit i va endur-se el segon parcial per 26-24, col·locant-se així a només un set de sumar la seva primera victòria.

El tercer set va ser pràcticament una còpia de l’anterior, tot i que l’equip visitant va ser qui va tractar de fer i desfer per tal de continuar viu en el partit. Aquest ímpetu de capgirar el marcador va ajudar l’equip local a sumar punts, ja que els errors de l’adversari van arribar-ne a ser d’onze. Finalment, el CV Vall d’Hebron va tancar el tercer parcial per 25-22, posant així el 3-0 en el marcador i sumant la primera victòria de la temporada en lliga regular, que els deixa a només tres punts de la salvació.

L’equip del districte d’Hora-Guinardó és el conjunt català que disposa de més equips federats per aquesta temporada, amb un total de 30 equips repartits entre totes les categories disponibles.