Formació del projecte SCOUT a Granollers per a enfortir la captació i la inclusió

Els dies 14 i 15 de setembre, els socis del projecte SCOUT es van reunir a la pintoresca ciutat de Granollers, Catalunya, en una trobada que va resultar ser una experiència molt enriquidora i productiva. La reunió tenia com a objectiu principal proporcionar una plataforma perquè els diferents clubs compartissin les seves experiències i coneixements sobre la captació i la inclusió al context del projecte SCOUT.

Durant aquests dos dies de formació intensiva, els participants van tenir l’oportunitat d’aprendre i exposar les estratègies i els processos de captació. A més, es van posar sobre la taula els diversos seminaris que van abordar temes crucials relacionats amb el projecte, i es va destacar el paper fonamental de l’Inclusion Manager en la implementació efectiva de les polítiques d’inclusió.

Una de les característiques més notables de la reunió va ser l’obertura a la discussió sobre els desafiaments i les perspectives específiques de cada context en relació amb el pla d’implementació de SCOUT. Això va permetre un intercanvi d’idees valuoses i va fomentar la col·laboració entre els diferents clubs, promovent la diversitat d’enfocaments i solucions.

Els assistents van expressar la seva satisfacció amb la formació i van destacar la importància d’aquest tipus de trobades per enfortir la xarxa de socis de SCOUT i continuar avançant cap als objectius comuns del projecte. Es va emfatitzar la necessitat de continuar treballant junts en la promoció de la inclusió i la captació efectiva al món de l’esport.

En resum, la reunió de socis de SCOUT a Granollers va resultar ser un esdeveniment altament beneficiós i essencial per al projecte, on es van compartir coneixements, es van establir vincles sòlids i es va reafirmar el compromís de tots els involucrats en la recerca de la inclusió a l’esport .

Més info del projecte SCOUT aquí

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt