El DSV CV Sant Cugat arrenca la temporada amb victòria a la Lliga Catalana

L’equip femení situat més amunt del voleibol espanyol comença a rodar amb una victòria. El DSV CV Sant Cugat, únic equip català a la Lliga Iberdrola, ultima la seva preparació per afrontar una nova temporada a l’elit del vòlei disputant la Lliga Catalana, competició on es troben els equips punters de Catalunya. L’equip dirigit per Rafa Ruiz va endur-se el matx inicial per 3-0 a Valldoreix davant el CV Esplugues.

El partit, disputat ahir a la nit al Pavelló Municipal de Valldoreix (Sant Cugat del Vallès), va obrir el Grup A de la competició, on també es troben el DSV CV Sant Cugat ‘B’ i el CEV L’Hospitalet. El matx va servir per posar cara a les noves incorporacions dels dos equips i guanyar ritme competitiu de cara a l’inici de les seves respectives lligues, que tindran el seu començament dintre de tres setmanes.

Les noves cares del CV Esplugues són Berta Alocén, Martina Riba, Aina Fontdecaba i Magalí Montoro; mentre que, per la seva banda, el DSV CV Sant Cugat ha incorporat a Inés Victory, Irene Verasio, Maria Brun, Marta Cano i Alessandra Hurtado, aquestes tres últimes procedents del planter del conjunt negre i vermell però en dinàmica del primer equip.

El matx, lluitat per les jugadores de Superlliga 2, va acabar caient de part d’un grup més experimentat sobre la pista. Les sensacions dels dos conjunts després del primer partit són bones i, després d’això, seguiran escalfant motors per arrencar la temporada el millor possible. El resultat final va ser de 16-25, 15-25 i 21-25 a favor de les santcugatenques, que tornen avui a la pista per enfrontar-se al segon equip del Sant Cugat.

En l’altre grup, el Barça CVB es manté líder de la fase de grups, ja que de moment ha disputat més partits que la resta de rivals. El passat diumenge va imposar-se al Toyota Teams VSJ per 1-2 després d’endur-se el set definitiu per 24-26. També va necessitar del tie-break ahir per la nit davant el CV Vall d’Hebron, a qui va acabar derrotant per un ajustat 22-25. El Mycaready Premià de Dalt, únic equip del grup que encara no s’ha pogut estrenar en la competició, es posarà en marxa demà, just abans de tancar la fase de grups aquest cap de setmana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt