Nota de Condol

La Federació Catalana de Voleibol vol expressar el seu més sentit condol per la pèrdua de l’entrenador Ángel Babio, que ha mort avui després d’una llarga malaltia. El món del voleibol català es suma al dolor de la família i amics. Descansi en pau.

L’entrenador argentí, de 68 anys, va arribar Catalunya a principis del 2000 i ha format part de la família federativa en dues etapes diferents dirigint els equips de la Blume. A més, també ha estat entrenador a diferents clubs catalans com el CV Sant Cugat, Voleibol Sant Just, el CV Viladecans, el CV Vilafranca, CV Vall d’Hebron, Barça CVB, CV Sant Quirze o el Llars Mundet, a qui va dirigir en la seva etapa a la Superlliga 2 masculina entre 2015 i 2018. La darrera temporada va militar al CV Barberà on va dirigir l’equip de Primera Divisió Nacional masculina.

Ángel Babio serà recordat com un dels gran entrenadors del voleibol actual, apassionat i entregat. A part de la seva carrera esportiva a Catalunya també va militar a altres equips de l’estat espanyol com el Vóley Sanse o el Caja de Ávila.

La Federació Catalana de Voleibol, en acord de la seva Junta Directiva, ha acordat avui mateix que tots els partits de competició federada que es disputin aquest proper cap de setmana tindran un minut de silenci en senyal de dol per la mort d’Ángel Babio.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt