Quarta plaça per a Andreu-Páez en el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja sènior

Finalitza la temporada estival de vòlei platja amb una alegria. La parella formada per Daniela Andreu i Elba Páez, representants catalanes al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja en categoria sènior, han finalitzat l’esdeveniment a les portes de les medalles. El binomi ha conclòs la seva participació en una més que meritòria quarta posició, després de realitzar un gran torneig on han superat a rivals com González – Guidarelli, quartes caps de sèrie.

Havent començat el torneig com a caps de sèrie número 7, Daniela Andreu i Elba Páez varen ser encabides en el Grup B, juntament amb les parelles Michell-Caballero i Carro-Lobato, aquestes últimes favorites a endur-se el títol i campiones de 2022. El primer dels partits va enfrontar-les a les menys favorites per rànquing on, després de començar perdent amb un 18-21 en contra, varen haver de remuntar per acabar decidint el matx a favor seu en el desempat per un ajustadíssim 17-15.

Amb la tranquil·litat d’haver guanyat un partit i sabent que la parella Michell-Caballero havia perdut els seus dos partits, Daniela Andreu i Elba Páez van sortir a la pista per tancar la fase de grups contra Belén Carro i Ángela Lobato per a provar-se contra les favorites. Tot i combatre durant algunes fases del matx, Andreu i Páez es varen veure superades per les actuals campiones i varen cedir per 11-21 i 14-21, però amb l’alegria de finalitzar classificades com a segones de grup.

A la fase eliminatòria, les joves jugadores catalanes es trobarien amb les quartes caps de sèrie, Sofia González i Sol Guidarelli. Després de perdre el primer set per un ajustat 24-22, Andreu i Páez es posaven en mode agressiu per tal de capgirar el marcador. Així anava a ser, ja que s’enduien el segon parcial per 18-21 i forçaven el desempat. El tie-break va ser un duel apassionant que va poder caure per qualsevol de les dues bandes, però que va decantar-se del costat català per 13-15.

Amb una gran feina durant tot l’esdeveniment, Daniela Andreu i Elba Páez es plantaven a semifinals i com una de les quatre millors parelles del torneig, abans d’enfrontar-se a les caps de sèrie número 1, Liliana Fernández i Paula Soria. La diferència pel que fa a ritme de joc i experiència en la pista va ser una llosa molt gran per a les catalanes, que varen veure com en poc més de mitja hora eren superades per 11-21 i 10-21. En el partit pel tercer i quart lloc, que les enfrontava a Aina Munar i Natalia Binimelis, Andreu i Páez varen caure derrotades també per 21-19 i 21-15.

La final corresponent a les dues categories, la masculina i la femenina, va ser xiulada per l’experimentat col·legiat català Joaquim Ventura, una com a principal i l’altre com a segon. D’aquesta forma també donava per tancada la temporada estival de vòlei platja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt