La UAB i la UIC, vencedores en el Campionat Universitari de Vòlei Platja

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en categoria masculina, i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), en categoria femenina, han estat les facultats guanyadores del Campionat de Catalunya Universitari 2023 de vòlei platja. D’aquesta forma, els equips vencedors representaran a Catalunya en el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a principis de maig a La Cala del Moral (Màlaga).

El passat dijous i divendres van tenir lloc les finals del Campionat de Catalunya Universitari, posant fi a una competició que es va dur a terme en un únic dia i on només hi havia cabuda per a dues modalitats (masculina i femenina). Els partits de la Primera fase es jugaven al millor d’un set a 21 punts, sempre amb 2 punts d’avantatge. Els partits de la Segona fase, i determinat pel nombre d’equips, eren al millor 3 sets.

En categoria masculina, la UAB i la URV s’enfrontaven pel títol de campió després de batre a altres universitats com la UB o UPF. El conjunt de l’Autonòma, format per Rejón i Peña, va imposar-se a la parella de la Rovira i Virgili, composada per Naya i Sánchez per endur-se l’or. En la final de consolació, Boada i Muro, representant la UPC, van guanyar a la UDL, enduent-se així la medalla de bronze.

La final femenina, disputada entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya, va caure del costat del grup privat barcelonès, amb la parella formada per Bové i Pecan. El bronze va ser per la Universitat de Vic, que va superar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt