Nous campions a la penúltima jornada de la Lliga d’Hivern

Aquest darrer cap de setmana es va celebrar la penúltima prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a les instal·lacions del CEM Tennis Vall d’Hebrón amb la participació de més de 120 parelles entre totes les categories. Com sol ser habitual, dissabte va ser el torn de la categoria absoluta masculina i femenina, i diumenge de la mixta absoluta i la de menors.

La jornada de dissabte, amb la participació de 63 parelles en categoria absoluta, 30 de femenines i 33 de masculines, es va dividir en dues divisions. Les campiones absolutes van ser Elena Peinador i Sara Bisbe, que van imposar-se a la final a la parella formada per Marta Montfort i Elisa Scocco. En Segona Divisió, la parella formada per Josefina Vélez i Nerea Berrocal va fer-se amb l’or després de derrocar a Macarena Ahumada i Corinna Peters.

En la categoria masculina, la parella formada per Sergi Reñé i Nathan Matos va fer-se amb la victòria després d’imposar-se a la finalíssima a Pablo Ronchi i Francesco Montinaro, que van haver de conformar-se amb la plata. En la segona divisió, Valerio Di Giulio i Paolo Frassine van fer-se amb la victòria, superant a Arnau Tomas i Jonatan Luque.

Diumenge va ser el torn de les 16 parelles mixtes absolutes, on Simeon Georgiev i Anna Guardiola van fer-se amb la medalla d’or per davant de Davide Zerillo i Lucía Lobo. El tercer calaix del podi el van ocupar Luis Espejo i Elisa Scocco.

Les últimes proves per disputar-se, les de menors, van ser pràcticament aclaparades per l’AVA Ametlla, que tenia en alguns dels seus jugadors als campions d’aquesta jornada. Els campions de categoria sots 17 formen part del conjunt de l’Ametlla del Vallès: Romeu i Aspa en categoria femenina, i Suárez i Maseras en categoria masculina. Pel que fa a l’apartat sots 15, la parella formada per Martín i Gimbert, del Voleiboom, es va endur l’or en categoria femenina, mentre que, en categoria masculina, Sánchez i Vilaseca, també de l’AVA Ametlla, van coronar-se campions.