Coneixem el Campions de Catalunya de Menors de Vòlei Platja

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc l’última prova del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja de clubs. Mentre les categories cadets van finalitzar a Tarragona el primer cap de setmana de juliol, a Cunit hem conegut els campions infantils, sots 19 i sots 21 tant en categoria femenina, com masculina. Així, també queden definits els clubs que participaran als Campionats d’Espanya de Vòlei Platja.

SOTS 21

La platja de les Sorres de Cunit va coronar dissabte als campions sots 21. En categoria masculina els guanyadors de la prova de Cunit van ser Marcel Caralt i Joao Paixao, del Vikings Volei Prat, i en segona posició van finalitzar Pablo Gimeno i Alex Llerena del CV Sant Cugat. Una final que no es va poder disputar per la lesió de Llerena a l’últim punt de la semifinal. Aquests dos clubs, a més, seran els que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya de clubs que es celebra a Lorca del 9 al l’11 d’agost.

En categoria femenina les guanyadores a Cunit van ser Míriam Pino i Andrea da Silva, que es van imposar a la final a Daniela Andreu i Mònica Sánchez, els dos equips del club CV Premià de Dalt. Els clubs que participaran al Campionat d’Espanya, que es celebrarà a Lorca del 12 al 14 d’agost, són DSV CV Sant Cugat, que ha quedat en primera posició al rànquing general i el CV Premià de Dalt que ha finalitzat la lliga en segona posició.

SOTS 19

La final masculina del campionat sots 19 de Cunit va ser entre el Víkings Volei Prat i el Club Vòlei Platja Arenys, els dos clubs, que a més, representaran als clubs catalans al Campionat d’Espanya. La victòria a la platja de les Sorres va ser per la dupla pratenca formada per, un cop més, Marcel Caralt i Joao Paixao. La parella d’Arenys, que ha estat la Campiona de Catalunya per quedar primers a la classificació general han estat Hugo Moret i Sergi Graupera.

En categoria femenina, el DSV CV Sant Cugat, amb Laia Escusa i Irati Sánchez, han estat tant les guanyadores del cap de setmana com les Campiones de Catalunya. A Cunit, es van desfer a la final de les seves companyes de club Marta Cano i Ona Mateo a la final. Els clubs que tenen opcions de participar al Campionat de Catalunya son, per tant, el DSV CV Sant Cugat i el CEVOL Torredembarra, que ha quedat segon a la classificació general.

El campionat d’Espanya en categoria masculina es disputarà del 26 al 28 de juliol i en categoria femenina del 29 al 31 de juliol.

CADET

Les finals de la categoria cadet es van celebrar el 2 de juliol a la platja de l’Arrabassada de Tarragona. Els guanyadors de la prova i del Campionat de Catalunya van ser els jugadors del CV Sant Martí que es van imposar als del Club Voleibol Reus. Aquesta és també la classificació general al Campionat de Catalunya, pel que els dos clubs tenen opcions de participar al Campionat d’Espanya que es celebrarà del 14 al 17 de juliol a Dumbría.

En aquestes mateixes dates i al mateix lloc es disputarà el Campionat d’Espanya de vòlei platja cadet femení, on el DSV Volei Platja Sant Cugat i el Club Vòlei Platja Arenys han aconseguit classificar-se. Coincideix també que aquests van ser els dos equips que van disputar la final del campionat a Tarragona on les de Sant Cugat es van endur una nova victòria, ja que surten imbatudes de la lliga.

INFANTIL

En categoria infantil, el CEVOL Torredembarra és el campió de Catalunya i per tant, opta a participar a ocupar una de les places catalanes al Campionat d’Espanya. L’altra és per l’AVAP Girona, segon classificat a la classificació general. A Cunit, però, els campions de la quarta i última prova del circuit van ser els jugadors del CN Sabadell que participaven per primera vegada al campionat. La segona posició va ser per l’AVAP Girona.

En categoria femenina el CV Esplugues ha arrasat al podi. A Cunit, amb quatre equips, les d’Esplugues van acabar classificant tres dels seus equips entre les tres primeres posicions situació que es repeteix a la classificació general on té els seus equips en les quatre primeres posicions. Amb aquests bons resultats ha aconseguit classificar al club al Campionat d’Espanya i l’altra club que hi participarà serà el Club Volei Platja Vilassar, millor classificat darrera les d’Esplugues.

Tant el campionat masculí com el femení de categoria infantil es disputarà del 16 al 20 d’agost a Lorca.