The Boomers i Bishas+1 campions de Catalunya 4×4 de vòlei platja al Voleiboom by Autovivo

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Castelldefels la 22ª edició del Campionat Voleiboom by Autovivo de volei-platja, un torneig de gran renom nacional i internacional homologat per la Federació Catalana de Voleibol.  

L’equip femení The Boomers format per les jugadores Marta García, Rebeca Fernández, Elena Peinador i Alba Cardona i l’equip masculí Bishas+1 format per Alvise Pittoni, Douglas Stringari, Jonathan Guilherme i Joao Vitor Paixao han estat els guanyadors del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja en categoria 4×4 que s’ha disputat a la Guingueta Tibu-ron de la platja de Castelldefels. En categoria 2×2, també homologada per l’ens federatiu, el lloc més alt del podi l’han ocupat en categoria femenina la parella Fernández-García i, en la masculina, per la dupla Estalella-Serra.

Un cap de setmana que ha omplert la platja de Castelldefels de vòlei platja i on es va poder gaudir d’unes finals trepidants en totes les categories. Les grades del torneig van congregar més de 800 persones de públic, que en plena onada de calor, van gaudir de valent amb les rematades, bloquejos i defenses espectaculars dels equips finalistes, que en més d’una ocasió els va fer aixecar de les seves cadires.

El Voleiboom és un torneig multitudinari en el que s’han disputat més de 500 partits i 23 finals en només dos dies. Aquesta competició acull totes les categories des de menors a adults, de format 2 contra 2 i 4 contra 4, i de nivells de competició que van des de l’amateur a l’elit.  El bon ambient i el fair play fan, a més, que aquesta prova congregui gent d’arreu del territori català, espanyol i, també de la resta d’Europa.

A l’entrega de premis hi van assistir el regidor d’Esports i Gent gran de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa; el regidor d’Hisenda, Jordi Vendrell; i, Jordi Serra, president del Beach Club Esportiu el Péndulo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top