Sant Cugat guanyador de la primera fase final júnior femenina

El DSV CV Sant Cugat ha estat el campió de la primera fase júnior femenina que s’ha celebrat i que ha acollit el CV Sant Boi al pavelló de l’Olivera. A més del títol de campiones també han aconseguit un dels tres bitllets al Campionat d’Espanya de la categoria que es celebrarà del 17 al 21 de maig a Las Palmas de Gran Canaria. El CVB Barcelona Barça i el Voleibol Sant Just també participaran al campionat estatal, després de quedar segones i terceres.

La final júnior, entre el DSV CV Sant Cugat i el CVB Barcelona Barça, ha estat l’única de les tres celebrades aquest diumenge que no s’ha decidit al cinquè set. Tot el 3-1 al marcador a favor de les vermell-i-negres, el partit ha estat igualat i disputat, sobretot el primer set que s’ha decidit per la mínima en el punt 26 a favor de les blaugrana. La remuntada del les de Sant Cugat no s’ha fet esperar i han sabut controlar el partit i endur-se la victòria.

Igual d’important ha estat la lluita per la medalla de bronze, ja que el campió també obtenia accés al campionat d’Espanya. En aquest cas el tercer i quart lloc se l’han jugat el CV Vall d’Hebron Or i el Vòlei Sant Just i ha finalitzat amb un 3-0 a favor de les del Baix Llobregat. Tot i el clar marcador, el partit ha estat de màxima intensitat i els dos primers sets s’han decidit per la mínima.

En aquesta fase final també han participat el CV Sant Boi com a amfitrió i el CV Esplugues Blau. A l’entrega de premis ha assistit el president del CV Sant Boi i membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Oswaldo Valencia.

Leo Passerine, entrenador DSV CV Sant Cugat Júnior
Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt