Maribel Zamora reelegida oficialment presidenta de la Federació Catalana de Voleibol

Ja és oficial. Tal i com marca el calendari electoral, Maribel Zamora ha estat proclamada avui presidenta de la Federació Catalana de Voleibol pels propers quatre anys. Així ha finalitzat el procés electoral que l’ens federatiu va engegar el passat 22 de gener i que va arribar al moment àlgid amb les votacions d’elecció a la presidència i Junta Directiva el passat dissabte. Unes votacions on Zamora va aconseguir el 57’7% del suport de l’assemblea.   

La candidatura de Maribel Zamora, Volei Català 4.0, va rebre un gran recolzament per part dels clubs que es va reflectir en els 38 vots, dels 65 que es van acostar a les urnes, i als que cal sumar els 3 vots dels estaments de jugadors de pista, àrbitres de pista i àrbitres de vòlei platja. En total 41. Les xifres demostren la confiança del vòlei català en la gestió que s’ha fet fins ara a l’ens federatiu i en el projecte presentat per aquesta candidatura per al proper mandat.

Volei Català 4.0 ha basat el seu programa electoral en la presentació del projecte de futur, però també fent memòria del gran treball realitzat durant el govern de Zamora al capdavant de la federació. Només com a exemple, s’ha passat de 2.500 llicències inicials a les 13.000 d’aquesta temporada. De cara al futur Zamora aposta per treballar quatre grans eixos. Primer de tot seguir estant en contacte i treballar mà a mà amb i per als clubs, àrbitres, entrenadors i jugadors de pista i de platja des de l’àrea tècnica. Però també es vol seguir creixent i assolint nous reptes, pel que es crearan les noves àrees de comunicació, de coneixement i la social, que han de donar una nova imatge més fresca, renovada, actual i professional a tots els àmbits federatius.

Per tirar tot aquest treball endavant en aquest nou mandat (2022-2026) Maribel Zamora ha conformat una Junta Directiva plural i amb presència arreu del territori que està formada per Àlvar Julián, del CV Mataró; David López Tapia, del CV Vall d’Hebron; Oswaldo València, del CV Sant Boi; Ignacio Calderé, del CV Prat; Òscar Aliseda del CEVOL Torredembarra; Eros Ortiz, del CV Sant Quirze; Roberto Illgen, de Seccions Deportives Espanyol; Vanessa Ortega, del Balafia Vòlei Lleida; Noèlia García, del CV Sant Adrià; Joan Carles Marín, de l’AE Carles Vallbona; Daniel González, de l’Igualada Vòlei Club; i Andrea Nicolás, del CV Lloret.

A més, també formen part de l’equip de treball Toni Blesa, Alfonso Periáñez, Jaume Argilés, Maite Meca, Mar Arranz, Angel Sanchís i Xavi Pinós i els representants d’estament de la seva candidatura: Vanessa Martín com a representant dels jugadors i jugadores de pista; Adolfo Keim, representant dels àrbitres de platja; i Eduard Torrent, representant d’àrbitres de pista.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt