Presentació oficial del Beach Volley Garraf

El nou Club Esportiu Beach Volley Garraf es va presentar ahir de manera oficial amb un entrenament competitiu a la platja d’Adarró de Vilanova i la Geltrú en el que hi van participar més de 120 alumnes. Un projecte que es va començar a treballar fa anys des de les seccions de vòlei platja del CV Vilanova i el CE Vilanova, i que enguany comença la seva trajectòria com entitat pròpia i exclusiva de vòlei platja a la capital del Garraf.

El Club Esportiu Beach Volley Garraf neix com una entitat esportiva sense ànim de lucre amb l’objectiu de fomentar l’esport, l’activitat a l’aire lliure, el respecte pel medi natural i els valors d’una vida saludable tant nivell físic com psicològic i social. Entre els valors que defensen destaquen l’amistat, el respecte, la cooperació, el compromís, la igualtat i la humilitat entre d’altres.

Des de l’any 2017, quan Sebastian Peñas assumeix la coordinació de la secció de vòlei platja del CV Vilanova, el creixement del vòlei platja a Vilanova ha estat imparable. Actualment el club compta amb unes instal·lacions de 14 pistes, 4 d’elles amb il·luminació, mentre la primera temporada només en tenia 4. Altres xifres destacables són que han passat de tenir un sol entrenador i un grup de practicants, a tenir 7 entrenadors i 15 grups actius. Un creixement que ha estat possible després de molta feina i de passar dels 40 alumnes inicials als més de 200 actuals.

Un mostra de l’èxit del club es va poder viure ahir en l’acte de presentació en format torneig, o entrenament competitiu, en el que van participar gran part dels alumnes del club i que va servir com a punt central de l’acte de la celebració. La jornada va finalitzar amb l’entrega de trofeus als campions de la jornada, en la que van participar Fulvio Danilas, president de l’entitat; Blanca Albà, regidora d’esport de Vilanova i la Geltrú; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top