XX Torneig de les Corts i Fase Final Aleví al Pavelló Illa Diagonal de Barcelona

Des de les 9.00 del matí de demà dissabte el Pavelló Illa Diagonal de Barcelona acollirà la Fase Final del Campionat de Catalunya aleví en el marc del seu 20è Torneig de les Corts en categoria benjamí i aleví.

Fins a nou pistes restaran muntades per tal de dur a terme les dues activitats paral·leles de promoció del nostre esport. L’organitzador local, CVB Barça, serà l’encarregat d’acondicionar la instal·lació, substituint en el marc de l’organització de la Fase Final Aleví al CV Mataró, qui la va organitzar excel·lentment la temporada passada, proclamant-se finalment campió el CV Sant Boi, en la primera de les edicions disputades d’aquest Campionat de Catalunya de menors.

En aquesta segona edició de la Fase Final Aleví participaran un total de 12 equips (CV Andorra, CVB Barça, CV Gavà, Vòlei Sant Celoni, CV Olot, CV Sant Boi, CV Vall d’Hebron, Vòlei Sant Esteve, Vòlei Vilassar, i els tres equips de l’AEE Escola Pia Granollers), després de les dues fases de competició dutes a terme des del mes d’octubre i on han participat un total de 20 equips.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top